Click here to send us your inquires or call (852) 36130518
Un cop ms el departament dEducaci aplica criteris de rendabilitat de volada curta i unes maneres dactuaci del tot rebutjables per abordar el tema de les oportunitats que cal que tingui la poblaci de reiniciar els seus estudis o completar-los en horari nocturn presencial.

Els criteris que addueix per a una mesura semblant sn sobretot dabaratiment de costos, donada la suposada ineficincia i manca de rendabilitat dels actuals estudis nocturns presencials; proposa substituir-los per uns mecanismes tamb suposadament ms eficients i moderns com sn ls de les TIC en els estudis virtuals de lIOC.

El STEC-INTERSINDICAL_CSC considerem que contraposar els dos tipus destudi per a adults s totalment equivocat per les raons segents:

1.- Els ...
07-05-2008
Ensenyament
Novament plana la retallada dhores dedicades a la llengua i al pensament al batxillerat : en concret es vol implantar un horari de dues hores de llengua catalana i llengua espanyola i de filosofia: s a dir que es considera que linstrument per comunicar el pensament i el propi pensament ha de deixar pas i hores de dedicaci a les matries de modalitat, una idea que ja va sortir fa uns quants anys i que, finalment, va ser rebutjada.

Una bona formaci lingstica obre moltes portes igualment que una formaci lingstica mediocre o maldestra en tanca moltes: una persona, noms obrir la boca o escriure un currculum molt sovint dna una bona imatge per a una feina ...
22-01-2008
Ensenyament
Sobre el decret catal dordenaci curricular de leducac primria i secundria pactat pel govern catal, el STEC-INTERSINDICAL-CSC manifesta:

1) Aquest decret continua sent frut duna ingerncia i dun reglamentarisme normatiu del govern espanyol que trepitja les competncies que larticle 131.3 de lEstatut assigna a la Generalitat pel que faa a la definici dels currculum i plans destudi dels cicles educatius.
Per tant reclkamem un cop ms la derogaci del decret estatal i el lliure desplegament de la capacitat normativa de la generalitat.

2) Constatem que, davant de la situaci de retrocs en ls social del catal, aquest
Decret de la Generalitat no adopta una poltica ...
14-06-2007
Ensenyament
La federaci d'ensenyament de la Intersindical-CSC (STEC) davant el decret del govern espanyol que preveu ampliar a una tercera hora setmanal el castell a lescola primria, demana al Govern catal que presenti un recurs dinconstitucionalitat contra el nou decret densenyances mnimes de primria.

El govern de la Generalitat de Catalunya t competncies plenes pel que fa a lensenyament i la tasca que sha fet dimmersi lingstica ha perms assegurar el coneixement del catal des de lescola. Aquest decret suposa trencar lequilibri actual i provoca un retrocs clar del catal a lescola.
...
15-02-2007
Ensenyament
 
La Intersindic@l
SUBSCRIU-TE AL
BUTLLET ELECTRNIC
DE LA INTERSINDIC@L
Agenda
  STEC, Sindicat de Treballadors/es d'Ensenyament de Catalunya Portal de l'Angel 38, 1r pis 08002 Barcelona Tel. 934813660